Tarjoamani liikuntapalvelut ovat terveysliikuntapainoitteisia. Tavoitteenani on ohjata asiakkaitani kohti liikunnallisempaa ja terveempää elämäntapaa.

Yksilöllinen liikunnanohjaus

Yksilöllisessä liikunnanohjauksessa aloitetaan minimissään kolmen kuukauden projekti, jonka aikana pyritään löytämään asiakkaalle mieleinen tapa liikkua ja nauttia liikunnan ilosta. Palvelu sisältää alkukartoituksen, alku- ja lopputestauksen, liikuntaohjelman, ravinto-ohjausta ja asiakkaan tarpeiden mukaan sovitun määrän tunnin mittaisia tapaamisia.

65 € / tapaaminen


Harjoitusohjelma kuntosalille

Palvelu sisältää alkukartoituksen ja alkutestauksen pohjalta tehdyn kuntosaliohjelman kahdeksaksi viikoksi ja kuntosaliohjelman läpi käynnin yhdessä asiakkaan kanssa.

95 €


Harjoitusohjelma kotiin
Palvelu sisältää alkukartoituksen ja alkutestauksen pohjalta tehdyn harjoitusohjelman kahdeksaksi viikoksi ja harjoitusohjelman läpi käynnin yhdessä asiakkaan kanssa esim. asiakkaan kotona. Harjoitusohjelma tehdään kotoa löytyvien liikuntamahdollisuuksien ja välineiden sekä asiakkaan toiveiden pohjalta.

95 €


Yksittäinen ohjauskerta

Yksittäinenohjauskerta on tunnin mittainen tapaaminen, jossa voidaan tarkistaa liikkeiden suoritustekniikoita, käydä harjoitusohjelmaa uudelleen läpi tai vaikka treenata yhdessä. Yksittäisen ohjauskerran voi lisätä täydentämään esim. harjoitusohjelma-palveluita.

70 €


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.