Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa kireitä lihaksia, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa. Klassinen hieronta on keino rauhoittaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Klassisesta hieronnasta voit saada apua lihaskireyksiin, lihasperäiseen päänsärkyyn, kuormituskipuihin, sekä arpi- ja sidekudosmuodostumiin.

Nivelkäsittely

Tarjoamani nivelkäsittelyt ovat nivelten liikkuvuutta edistävää mobilisoivaa hierontaa ja nivelten mobilisointia. Nivelten mobilisoiva hieronta ja mobilisaatio ovat liikehoitoja joilla pyritään parantamaan nivelen liikelaajutta ja aineenvaihduntaa. Nivelten liikkuvuutta edistävä hieronta sopii nivelrikosta, kivusta nivelessä tai muusta nivelen liikkuvuutta rajoittavasta tekijästä kärsivälle.

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus on alunperin japanilainen hoitotekniikka jonka tarkoituksena on jatkaa asiakkaan hoitoa vielä varsinaisen hoitotapahtuman päätyttyä. Kinesioteippausta voidaan käyttää kivunlievitykseen, turvotuksen poistamiseen, nivelen asennon parantamiseen ja liikkeen ohjaamiseen. Kinesioteippauksessa käytän teippiä jonka liimapinta on lateksiton sekä allergiaystävällinen akryyliliima.

Hoitokerran alussa asiakasta haastatellaan ja asiakkaan ryhtiä sekä liikkuvuutta tutkitaan. Pyrkimyksenä saada hoidosta asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavaa.